Om shamansk energimedicin

Shamansk energimedicin är ett uråldrig medicinsystem där vi behandlar energifältet som finns i och runt om oss. Vi löser upp energiblockeringar i och runt vår kropp som orsakar fysiska och mentala symptom. Genom att frigöra dessa blockeringar skapas ny kraft och energi samtidigt som negativa mönster och begränsningar lämnar systemet.
Shamansk energimedicin hjälper dig att läka på djupet. Den lindrar stress, ångest, oro, passivitet, blockeringar och smärta/värk. Sessionerna guidar dig till kontakt med din själ och aktiverar din kropps egen läkekraft. När du möter ditt eget mörker och vågar läka på djupet finner du din unika visdom och kraft, ditt inre ljus.  
Jag har studerat den shamanska energimedicinen med rötter hos inkafolket Q’erofolket i Peru, och nordisk shamanism. Jag är så tacksam att få ta del av denna uråldriga kunskap och visdom och kunna föra den vidare.

Om en session

Varje session är unik och innefattar de tekniker som just du behöver för att bli fri från dina energiblockeringar, begränsande tankar och/eller beteendemönster. Jag gör sessionerna framför allt på distans via Zoom.

En session tar cirka 120 minuter och kostar 2 500 kronor.

Hitta ledig tid och boka genom Boka direkt eller maila [email protected].

Boka här!

 

Jag har gått Skandinaviska energimedicinskolans tvååriga utbildning till energimedicinterapeut, med Lina Lanestrand som lärare, ett år masterutbildning med Cissi Williams i UK och börjar hösten 2022 en treårig utbildning i nordisk shamanism.

Om en shamansk session med Tia Jumbe:

Kan varmt rekommendera Tia för shamansk healing. Hon är varm och utstrålar kärlek. Kände mig väldigt trygg och omhändertagen. Älskar hennes raka och varma vänliga sätt att uttrycka sig och uppmuntra till att finna svaren. Jag gjorde den mer djupgående healingen och det var stundtals en lite tuff process men hon fanns där hela tiden på ett väldigt tryggt och uppmuntrande sätt. Healingen hjälpt mig att våga släppa på en uppfattning jag haft om mig själv väldigt länge men nu inte tror på längre.

Tack Tia ❤ /Angelica

Nyhetsbrev

 

Ta del av kommande klasser, resor och projekt genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.
Brevet utkommer 2-3 gånger per termin.

Tack! Du kommer nu att ta del av Tia Jumbes nyhetsbrev.