Workshop 28/4, 26/5 & 30/6: Shamansk ceremoni & naturmagi

,

Följ med på magiska och spännande timmar i skogen, där vi låter naturväsen, träden, djuren och trumman guida oss under en ceremoniell vandring. Vi gör övningar, ceremonier och shamanska resor för att fördjupa vår kontakt med Moder Jord och be om vägledning och budskap. Delta i en, två eller alla tre eftermiddagar!

Den visdom som Moder jord besitter är uråldrig och oändlig. Oavsett vad vi bär på för funderingar kan vi vända oss till naturen för att få vägledning och guidning. Hon kommer att visa oss den medicin vi behöver, vår rätta väg, de svar vi söker.

De här eftermiddagarna ger vi oss ut på en ceremoniell vandring för att komma i kontakt med naturens djupa visdom och få vägledning och budskap. Vi gör övningar i grupp och på tu man hand för att öppna oss för och ta emot vägledning från elementen, naturväsen, djur och växter. Vi gör shamanska trumresor och olika ceremonier som hjälper oss att fördjupa budskapen och tacka för de insikter och den vägledning och medicin vi har fått.

Den här workshopen inspirerar dig att så att du kan gå på egna ceremoniella vandringar och göra ceremonier på egen hand.

Varmt välkommen att uppleva sann naturmagi <3

DETALJERNA

NÄR: Kl 14-17 den 28/4, 26/5 och/eller 30/6 (delta på en, två eller alla tre).

VAR: Nackareservatet vid Bagarmossen, mer info kommer via mail ett par dagar innan workshopen.

PRIS: 570 kr för ett tillfälle (10% rabatt, 513 kr för betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia), 1500 kr för alla tre (1 350 kr för betalande medlemmar), kan betalas med 500 kr/tillfälle (450 kr för betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia).

ANMÄLAN: Swisha till 123 532 20 03, uppge NATURMAGI och mailadress för info när det närmar sig.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Färdigheter

Upplagt på

20 februari, 2024