Retreat 4-6/10: Läk din inre sårade flicka

Välkommen till ett retreat där du får möta, lära känna och börja läka din inre sårade flicka. Vi använder shamanska tekniker och ceremonier, nervsystemsreglering och kreativt utforskande för att nå och läka hon som finns där längst in i dig. När du åker hem har du med dig verktyg för att läka vidare på egen hand.

Vi har alla en liten flicka inom oss. Hon är en del av vårt undermedvetna och hon minns allt vi har upplevt i vårt liv, från det att vi var i livmodern, genom födseln och hela uppväxten.

Hon har goda minnen – men minns också alla gånger hon har blivit illa behandlad. Och det är dessa negativa och skadliga minnen som hindrar dig nu i vuxen ålder. Det är din sårade inre flickas trauman som hindrar dig från att leva det liv du vill.

Det är din sårade inre flickas sår som gör att du triggas i olika situationer. Det är hon som gör det svårt för dig att ta hand om dig, att reglera dina känslor, att äska dig själv och känna dina behov.

När du upprepar negativa mönster och har svårt att hitta eller behålla kärlek, fördjupa relationer eller dra sunda gränser är det din sårade inre flicka som hindrar dig, för att skydda dig från att återuppleva barndomens trauma. Och genom att undvika att läka låter du barndomens missförhållanden fortgå.

Din lilla inre flicka behöver din uppmärksamhet och kärlek för att läka. Först när hon är trygg kan du ta de steg du drömmer om i livet, utan oro och ångest.

Din inre sårade flicka kan läka, och de här dagarna tillsammans gör vi övningar, ceremonier och reflektioner som tar oss till större harmoni, trygghet och självkärlek.

Under de här tre intensiva, djupgående och lärorika dagarna får du förståelse för ditt anknytningsmönster, hur det påverkar dig i ditt vuxna liv och hur du kan hela och läka det. . 

Vi gör olika övningar för att reglera nervsystemet, mjuk yoga och meditation. Vi gör skuggarbete och kraftfulla, djupgående shamanska ceremonier för att släppa taget om och hela vårt förflutna. 

Kreativa övningar i olika former är en del av processen och lockar fram såväl minnen som glädje och lekfullhet i din inre flicka.

Processer i grupp är djupt läkande, det är när vi speglas i andra vi blir till, och vi kommer att dela och göra övningar både i helgrupp och mindre grupper.

Varmt välkommen till tre djupgående och läkande dagar. 

Tia & Karolina

DETALJERNA

NÄR: 4-6 oktober 2024. Start kl 10.30 den 4/10, avslut kl 17.00 den 6/10

VAR: Stillpunkt, Väddö. SL-trafik går i närheten, vi kan också hjälpa till med samåkning

PRIS: 7 400 kr. Early bird 6 900 kr fram till 31 maj. Kost och logi ingår. Det finns både enkelrum (begränsat antal, först till kvarn) och dubbelrum, uppge önskemål när du bokar. 

ANMÄLAN: Swisha anmälningsavgift 1 500 kr till 123 532 20 03 (Tia Jumbe AB), kvitto kommer via sms. Resterande belopp betalas via faktura senast en vecka innan retreatet. Det går också att delbetala över tre månader, maila tia.jumbe@gmail.com om du önskar det.

VILLKOR: Erlagd anmälningsavgift återbetalas ej. Vid avbokning senast 31 maj återbetalas allt utom anmälningsavgiften. Efter 1 juni återbetalas erlagd avgift endast mot uppvisande av läkarintyg.

 

VI SOM BJUDER IN

Tia Jumbe är lärare och terapeut i shamansk healing, feminin kraft & magi, yoga- och meditationslärare, ayurvedisk hälsorådgivare, författare

Karolina Dufva är shamansk energimedicinterapeut, leg sjuksköterska, mindfulnesslärare, meditationslärare, grundutbildning i KBT

Vi har båda djup och mångårig erfarenhet av att jobba med vår egen inre sårade flicka.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Färdigheter

Upplagt på

31 mars, 2024