Det här är en av årets höjdpunkter för mig. Min och Marias Yoga & Vandra-vecka till Franska Centralmassivet! Jag längtar till denna fantastiska vecka med avkopplande och stärkande yoga, underskön vandring och fantastisk mat. Följ med och yoga, vila, vandra och njut! 

Vi börjar dagen i den lilla medeltidsbyn Arconsat, där vi bor i Marias fantastiska hus, med ett yogapass som varsamt väcker våra kroppar. Efter frukosten vid fontänen ger vi oss av med vandringskängor på fötterna. Vandringarna, som är en dryg mil långa, går genom ett omväxlande landskap. Utsikten är ofta milsvid. Yogaresa-Affisch_2015_pink_liten

Före middagen hinner vi sedan med mer yoga. Vi fördjupar oss och går igenom några vanliga positioner lite mer grundligt för att lära oss att yoga säkert och anpassat efter våra unika kroppar. Vi provar även på några andningsövningar och lite meditation.

Du får under dagen också tid att smälta alla nya intryck, kanske under en simtur i den lilla badsjön, kanske i ett samtal på kyrktrappan, eller genom en liten siesta på rummet …

Kursen vänder sig både till dig som är intresserad av yoga som träning och motion och till dig som främst söker en metod för att minska din stress och öka din närvaro i nuet. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Ankomst: Söndagen den 26 juli

Avresa: Lördagen den 1 augusti

Läs mer här (scrolla ner) och här på Marias hemsida.

Maila mig om du vill veta mer eller anmäla dig: hej@tiajumbe.com.