Visst är det väl nästan värt det, när den här tiden på året kommer? Jag tänker på kylan, mörkret, slasket och slitet Yoga&Jogga_omslagunder vintermånaderna … Obs, jag skrev nästan. Det är NÄSTAN värt det. Solen och ljuset är ju så helande, värmande och ljuvligt! 

Det enda är att det ju kan kännas lite bakvänt att krypa in i en mörk (ofta källar-) lokal för yoga när solen ÄNTLIGEN är tillbaka men det fortfarande är lite för kyligt för att yoga ute. Det är då det är toppen att kombinera yogan med löpning! Upplev våren med ett 30-minuters löpning innan yogapasset! Eller värm upp med lite yoga innan långlöpturen! Yoga och löpning är ju en underbar kombo, som min och Jenny Sundings nya bok Yoga & Jogga – den optimala träningskombon handlar om. Vi har ju jobbat med den hela hösten och NU finns den i äntligen i butik! 200 sidor ren och skär inspiration till att komma igång, med löpning och yoga. Det finns också träningsprogram i boken som passar alla som vill komma igång till Vårruset. Bokus har ett bra pris på boken: http://www.bokus.com/bok/9789187371509/yoga-jogga-den-optimala-traningskombon/

Jag vill också tipsa om en annan sak. Så här ett par veckor in i mars och är det på allvar dags att planera sommaren – och det finns fortfarande platser kvar på min och Maria Leijonhielms härliga Yoga & Vandra-resa till franska Centralmassivet. En vecka ägnad åt yoga & vandring i bergen kommer att ge energi långt in i höstmörkret! Om du bokar innan sista mars får du dessutom 500 kronor i rabatt! Yogaresa-Affisch_2015_pink_liten

För mer information, se bilden här intill, eller  http://www.arconsat.se/yoga-och-vandra.html. Anmälan eller frågor: tia.jumbe@gmail.com.

Om du inte själv kan eller vill kanske någon kollega, granne eller släkting skulle vilja unna sig en veckas yoga och vandring – tipsa gärna!

Annars rullar livet på ganska snabbt just nu. Jag har många yogaklasser under veckorna, samtidigt som jag jobbar med mitt uppdrag som publisher för Mer Smak, och funderar över nästa bok, som jag hoppas kan komma ut om ett år. Och så fortsätter ju min underbara resa in i Kundaliniyogans värld, med dagliga läxor i form av yogapass och meditationer. I helgen är det tredje utbildningstillfället, och det ska bli underbart att åter få släppa yttervärlden och kliva helt in i yogans värld i några dagar. Att få ägna mig helhjärtat åt yoga, meditation, diskussioner och att lära mig mer om det fantastiska verktyg för maximal hälsa och välmående som Kundaliniyogan är. I am blessed.
Ljus och kärlek, Sat Nam