Det finns ingen anledning att ta semester från yogan bara för att det är semester från jobbet. Jag leder yogaklasser flera gånger per vecka under hela juli, på Bara yoga (i Vinterviken) och på Atmajyoti (på Sigtunagatan 8 och i Vasaparken).

Förra sommaren yogade jag mycket utomhus. Dels på en underbar terass vid havet på vackra Zanzibar, och dels på en brygga i Vinterviken tillsammans med min yogakompis Virpi. Det är några av den sommarens härligaste minnen. Det är något alldeles speciellt med att yoga utomhus, med ljuden, dofterna och luften som blandas upp med andetaget och kroppens värme.

Jag kommer till min stora glädje att ges många tillfällen att yoga utomhus även i sommar. Jag leder nämligen flera pass i veckan utomhus (och ett inomhus)  under juli , i Vinterviken och i Vasaparken, för Bara Yoga och Atmajyoti. Du hittar hela listan över mina sommarklasser här, info om Bara Yogas utomhus-yoga här, och Atmajyotis sommarschema här.

Det är både hatha- och yinklasser, och passen är både på helg och vardag, dag och kväll. Jag är säker på att du kommer att hittar en dag och tid som passar. Häng med, skapa nya, härliga yogarutiner och få sommaren att räcka längre genom att vara medvetet närvarande!

Kärlek