Här är mina planerade WORKSHOPS med yoga asanas, meditation och pranayama. Skrolla ner och se om du hittar någon som väcker din nyfikenhet! Vill du boka mig för ett event till din studio? Maila! tia@tiajumbe.com.

 

 

13-14-15 JUNI 2019, Yogastudion i Sundsvall. Konsultationer och reikihealing, yoga och föreläsning: Lugn mage och friska tarmar med ayurveda

Enligt ayurveda börjar vår hälsa i magen, tarmarna och matsmältningen. Med det här området ur balans påverkas hela vårt allmäntillstånd, och vi blir så småningom sjuka. När vi får ordning på vår mage slipper vi inte bara det obehag som ohälsa i mage och tarmar ger i form av gaser, förstoppning, svullnad efter maten eller alltför hög intensitet. När matsmältningen balanseras och kroppen avgiftas får vi också normaliserad vikt, mer energi, bättre humör och klarare hy.

Enligt ayurveda beror det på vår kroppstyp, vilken dosha (vata, pitta, kapha) som dominerar oss, vad vi bör äta. Men ayurveda har så mycket mer att lära oss kring vår kost. Vi är inte enbart VAD vi äter utan också HUR vi äter.

Den här föreläsningen introducerar dig till ayurvedas lära kring kost. Jag berättar hur du kan göra en detoxkur för att rensa kroppen från toxiner, och delar med mig av kunskap om hur du fyller på med rätt slags näring för just din kroppstyp. Du guidas till hur du tar som bäst hand om just din mage. Doshatest ingår.

Du som bokar föreläsningen får 50 kronor rabatt på en ayurvedisk konsultation med pulsläsning samma dag som föreläsningen (ord pris 950 kr) och 100 kronor rabatt på Tias mailkurs 9 veckor till en mage i balans (ord pris 1450 kr). Läs mer om kursen på www.tiajumbe.com.

Reikihealing är en effektiv och mjuk behandlingsmetod som verkar avstressande, minskar smärta och ångest. Reiki stöttar kroppen egna läkeprocess och fyller på kroppens förråd med energi. En behandling ger djup avslappning i kropp och sinne.

Under en reikihealing ligger du påklädd och inbäddad i mjuka filtar på en massagebänk. Healingen förmedlas genom att behandlaren placerar händerna på eller strax ovanför olika ställen på kroppen.

Jag har gått Reiki Steg 1 och 2 och erbjuder under dagarna i Sundsvall 40% på en behandling (60 minuter för 630 kronor, ord pris 1050 kr). Reikibehandling är avdragsgillt som friskvård.

Du som bokar föreläsningen får 50 kronor rabatt på en ayurvedisk konsultation med pulsläsning samma dag som föreläsningen (ord pris 950 kr) och 100 kronor rabatt återbesök, samt 100 kr rabatt på min mailkurs 9 veckor till en mage i balans (ord pris 1450 kr).

Yoga (fredag den 14 juni) kl 17.30-18.30
Föreläsning (fredag den 14 juni) kl 18.45-20.15

Pris: 450 kronor för både yoga och föreläsning. 350 kronor för enbart föreläsning.

Boka via https://www.yogastudion.se/event (skrolla ner lite)

Ayurvediska hälsokonsultationer erbjuds torsdag 13, fredag 14 och lördag 15 juni, dessa tider:

Torsdag
11
13
15

Fredag och lördag
10
13
15

Konsultation, 950 kr, ca 90 min
Återbesök, 750 kr, ca 60 min
Boka konsultation genom att maila tia@tiajumbe.com

Jag öppnar också upp för att ge reikihealing under dessa dagar i Sundsvall (samma tider som ovan)!
Reikihealing är en kroppsbehandling som ger stor avslappning, lugn och ro, verkar avstressande och stöttar kroppen egna läkeprocess. Läs mer på www.reikiforbundet.se.
Jag har gått Reiki Steg 1 och 2 och erbjuder under dagarna i Sundsvall 40% på en behandling (60 minuter för 630 kronor, ord pris 1050 kr). Reikibehandling är avdragsgill som friskvård.
Boka genom att maila tia@tiajumbe.com.