img_2503Kundaliniyoga på Bara Yoga och Atmajyoti, söndagen den 26 februari

Kriya: For Self-Renewal

Meditation: Beaming and creating the future

Musik: Finns med i länken med passet.

Nymåne, som vi hade i söndags eftermiddag, är månens allra första dag på sin 30-dagars vandring runt jorden. Man brukar säga att tiden vid nymåne innebär nystart, och alltså är utmärkt för att dra igång nya projekt och förändringar, att manifestera sina drömmar. Gårdagens nymåne fick dessutom extrakraft av en magnifik solförmörkelse, vars transformerande kraft vi kommer att kunna dra nytta av i flera månader!

Solförmörkelser har än starkare förändringsenergi än nymåne. Solförmörkelse innebär att ett kapitel stängs och nya skapas. Det symboliserar passagen till en ny medvetandenivå. Ny energi frigörs, nya möjligheter uppstår, och detta kan bli en riktig vändpunkt för vissa.

En solförmörkelse sker när månen täcker solen, sett från jorden. Solen är ju cirka 400 gånger större än månen, men ligger också 400 gånger längre bort, varför månen faktiskt kan skymma den nästan helt. De flesta solförmörkelser är partiella, alltså, att månen delvis täcker solen.

Solförmörkelser bär med sig alldeles speciella energier, som påverkar jordens elektromagnetiska fält, och även våra energifält. Om du har känt dig lite upp- och ner i humöret, lite extra stingslig, eller känlsosam de senaste dagarna är det alltså inte alls konstigt. Det är vårt energifält som anpassar sig till de kosmiska förändringarna!

Du som söker en förändring i ditt liv har kraftig medvind just nu, då hela kosmos energier verkar för transformation. Ett kanonläge att manifestera drömmar, alltså. Dessa förändringens medvindar kommer dessutom att blåsa i ett knappt halvår. Under den tiden är det en god idé att meditera, manifestera och vara tydlig med den förändring du vill se.

Inom kundaliniyogan finns det flera härliga pass för transformation Ett av dem är Selfrenewal, som jag bjöd er kundaliniyogisar på Bara Yoga och Atmajyoti på igår. Till detta gjorde vi meditationen Beaming and creating the future, för att ytterligare förstärka och manifestera det vi behöver.

Fortsätt gärna med detta pass och meditation i 40 dagar, för att riktigt integrera transformationen, i dig.

 

Kom ihåg:

-Om du vill korta tiderna, korta dem lika mycket, till exempel halvera dem.

-Visa respekt för de energier vi jobbar med. Gör rörelserna i den ordning som passet visar, lägg inte till något (förutom någon/några uppvärmande) och ta inte bort något.

-Glöm inte att tona in: Ong Namu Guru Dev Namu x3 och tona ut: Sat Nam x3

 

Varmt lycka till med din transformation!