Guru Mukh gör Liberation Kriya. Du hittar meditationen på Youtube, länk i inlägget.

Guru Mukh gör den kraftfulla meditationen Liberation Kriya. Du hittar meditationen på Youtube, länk i inlägget.

Kundaliniyoga på Bara Yoga, söndagen den 29 oktober

Kriya: For keep up spirit (radiant body)

Meditation: Liberation kriya

Musik: Under passet spelade jag (alla finns på Spotify): Dharti Hai, Krishan; Waheguru, Krishan, Guru Deva, Krishan, Dhan Dhan Ram Das Gur, Snatam Kaur; Guru Dev Mata, Sat Purkh; Laya Yoga Chant, Sat Kartar; Bountiful, Blissful an d Beautiful, Siri Sadhana Kaur; Devi Prayer, Craig Pruess & Ananda (under vilan), Long time Sun, Snatam Kaur (uttoningen).

 

I dag har vi upprepat den härliga kriyan från början av terminen, For keep up spirit. Kriyan ger mod och kraft, exakt vad som kan behövas när vi ska göra en förändring i livet.

Passet är superhärligt, men söndagens meditation, Liberation kriya, är verkligen something else. Den handlar om att stötta förnyelse, förändring och att bringa nytt ljus till något. Den är riktigt utmanande, men det utlovas också kraftfulla effekter av den, framför allt om du gör den 40 dagar i rad. 40 dagar ger en permanent förändring i hjärnan, sägs det och innebär en stor förändring till det bättre i livet, bättre hälsa och mer lycka. Så vad väntar du på? Det är bara att sätta igång. Om du börjar nu har du förändrat ditt liv innan jul. 🙂

Om du vill göra passet hemma, kom ihåg:

-Tona in: Ong Namu Guru Dev Namu x3, och tona ut: Sat Nam x3.

-Om du vill korta tiderna på varje rörelse, korta dem lika mycket, till exempel halvera tiden på alla rörelser/meditationen/andningsövningen. Gör aldrig längre än angiven tid.

-Visa respekt för kundalinienergin, den är kraftfull. Gör rörelserna i den ordning som passet visar, lägg inte till något och ta inte bort något.

Ljus & kärlek

Tia