touchcenterDu som har följt mig ett tag vet att Kundaliniyogan fullkomligt tagit mig med storm. Det är en så komplett form av yoga som ger stark och omedelbar effekt på sinnet, hälsan och kroppen. Och nu är det dags att ge vidare. I höst startar därför jag en kurs i Kundaliniyoga, söndagar 17-18.30 på Touch Center i Vasastan. Du är varmt välkommen till en fantastiskt stärkande, helande och energirik yogatermin!

 

Alldeles snart är den här yogaterminen slut för min del. I torsdags hade jag mina sista Hatha och Mamma barnyoga-klasser och ikväll har jag mina sista klasser Hatha nybörjare och Ashtanga fortsättning, och på onsdag min sista Yinyoga för terminen på Bara Yoga. Min yoga-vår slutar lite tidigare eftersom jag ska hämta hem min stora tjej som varit på ett High School Year i Kalifornien (hon har varit där sedan i augusti och det blir underbart, ljuvligt och helt fantastiskt att få krama henne igen). Vi blir borta i drygt tio dagar och när vi kommer hem är yoga-våren över.

Det har varit en fantastisk vår med massor av givande, härlig och utvecklande yoga, både i egen regi, på den utbildning jag går och också på de klasser jag har hunnit med att ta. Yoga är ett sätt att leva och ju mer jag yogar desto mer yoga lever jag även utanför mattan. Det är ett i grunden så livsbejakande och harmoniskt sätt att leva att jag önskar det till alla, alla. Tänk så bra vi alla skulle må av att byta stress och oro mot skön harmoni …

En del av yogafilosofin handlar om att omfamna förändringar, och i höst blir det en hel del förändringar för min del, bland annat i mina yogaklasser. Jag behöver tid till att skriva klar min nya bok (kommer ut i slutet av året) och för att dra igång andra projekt, så jag drar ner antalet klasser på fina Bara Yoga. Jag behåller enbart Yinyang på onsdagar. Ganska nyligen vaknade dock behovet av att få undervisa i Kundaliniyoga, och jag är så lycklig över att det gick att få till trots kort varsel!

Jag kommer att ingå i det fina gänget på Touch Center, på Väringgatan 25 (parallell till Karlbergsvägen, tvärgata till Vikingagatan). Jag ska ha klasser på söndagar 17-18.30. Kursen startar 6 september, håller på till 20 december, och kostar 3 040 kronor (16 ggr). Boka en plats på kursen redan nu: hej@tiajumbe.com, eller 070-424 89 79.

30 augusti är det prova på-tillfälle samma tid. Pris: 100 kronor kontant.

Läs mer om Kundaliniyoga här!

För dig som är tillbaka i stan innan 30 augusti och är sugen på Hathayoga i friska luften så har Bara Yoga utomhusyoga i Vinterviken 9 augusti 12-13.15 och alla söndagar framåt i augusti. Jag har klassen den 9 och 16 augusti, och härliga Johanna Werning de sista två söndagarna. Pris: 150 kronor kontakt. Ingen föranmälan. Vid regn håller vi till i studion i Aspuddens centrum.

Men innan hösten drar igång åker jag och fina Maria Lejonhielm tillsammans med några härliga yogis i slutet av juli på ännu en ljuvlig Yoga & Vandra-resa till den lilla medeltidsbyn Arconsat i franska Centralmassivet. Där yogar vi morgon och kväll, vi hinner med att prova både Kundaliniyoga, Hathayoga och Yinyoga, och vandrar under dagarna i underskön natur. Jag sitter just nu med klassplaneringen och det kommer att bli ljuvligt: stärkande, avslappnande och helande för kropp och själ. En riktigt fin boost innan hösten drar igång!

Yoga & Vandra-resan är v 31 och kostar 9400 inkl helpension och del i dubbelrum, exkl resa. Vi har en plats kvar – blir det du som norpar den? Maila hej@tiajumbe.com för att anmäla intresse eller boka platsen!

Läs mer om resan här!

Ha en underbar dag och kom ihåg att allt du behöver finns inom dig. Även värme och solsken.

Sat Nam

touchcenter2

 

PS: Så här hittar du till Väringgatan:

Pendeln till Karlberg

Buss 3 eller 77 mot Karolinska, kliv av på Rödabergsgatan.

Buss 69 mot Karolinska, kliv av på Vikingagatan.

Vi ses!