Först till tryck av mina två böcker i höst är Yogadagboken. Just nu lägger jag och formgivaren Jessica Sunnebo sista handen vid boken, som blir exakt så vacker och lustfylld som jag tänkte mig. Och på onsdag plåtar vi omslag till Yoga & Jogga!

Den senaste veckan har varit intensiv. Äntligen ska den lilla idé som jag har haft nerskriven i ett word-dokument ganska länge nu få komma till tryck. Den första yogadagboken på svenska!

På onsdag lämnar vi inlagan till tryck, och ännu nästa vecka omslaget. Yogadagboken är ju en tränings- och inspirationsdagbok för alla som yogar, och den har blivit helt underbart fin, tycker jag. Jessica Sunnebo på Kate är en fantastisk formgivare!

Det ska bli skönt att ha bara en bok att fokusera på. Jag och min medförfattare, löpcoachen Jenny Sunding, ska lämna vår bok Yoga & jogga i mitten av december, och jag har inte riktigt hunnit så långt som jag kanske borde … På onsdag plåtar vi omslag, önska mig gärna lycka till! 🙂

 

Här är en sneak peak på Yogadagboken. Vi har erbjudit de flesta yogastudios i landet att köpa in den. Prata med din yogastudio om du vill köpa den. Den kommer från tryck 1 december.

Säljpresentation

 

Säljpresentation

Säljpresentation