Nyss hemkommen från en vecka med yoga och vandring, fransk mat (och vin) och genuin atmosfär i franska Arconsat. Tusen tack Åsa A, Micke, Åsa F, Eva, Charlotte, Lisa, Gittan och Pernilla. Det har varit så fint att lära känna er, yoga med er och delar timmar till fots med er! 

 

Vädret var bättre i år, om än fortfarande lite svalt då och då. Särskilt om man, som jag, inte hade plats för några långbyxor att vandra i. Yogablock, två filtar och bälten till åtta personer, plus böcker att sälja och att läsa fyllde min gigantiska resväska till bredden. Lyckades precis pressa ner kläder för tio klasser yoga i handbagaget, ett par kortbyxor för vandring samt en klänning och en kofta. När veckan närmade sig sitt slut var jag vääääldigt trött på den koftan!

Men vad gjorde väl det att jag fick ha samma kläder på mig varje kväll – jag hade det så bra ändå. Så fina människor att spendera hela långa dagarna med, och så härliga aktiviteter som fyllde dagarna! Kundaliniyoga på morgonen rustade oss för dagen, och Hatha och Yin mjukade på eftermiddagen upp oss efter dagens vandring.  Vin, ost, god mat och intressanta samtal hjälpte oss att somna helt ovaggade varje kväll.

Att yoga och vandra är en ljuvlig kombo, precis som yoga och jogging, så förlösande, meditativt och avkopplande. Särskilt i den makalöst vackra miljön i Franska Centralmassiven. Nästa år åker vi igen. Jag längtar redan!