Workshop 28/4, 26/5 & 30/6: Shamansk ceremoni & naturmagi

Workshop 28/4, 26/5 & 30/6: Shamansk ceremoni & naturmagi

Följ med på magiska och spännande timmar i skogen, där vi låter naturväsen, träden, djuren och trumman guida oss under en ceremoniell vandring. Vi gör övningar, ceremonier och shamanska resor för att fördjupa vår kontakt med Moder Jord och be om vägledning och budskap. Delta i en, två eller alla tre eftermiddagar!

Den visdom som Moder jord besitter är uråldrig och oändlig. Oavsett vad vi bär på för funderingar kan vi vända oss till naturen för att få vägledning och guidning. Hon kommer att visa oss den medicin vi behöver, vår rätta väg, de svar vi söker.

De här eftermiddagarna ger vi oss ut på en ceremoniell vandring för att komma i kontakt med naturens djupa visdom och få vägledning och budskap. Vi gör övningar i grupp och på tu man hand för att öppna oss för och ta emot vägledning från elementen, naturväsen, djur och växter. Vi gör shamanska trumresor och olika ceremonier som hjälper oss att fördjupa budskapen och tacka för de insikter och den vägledning och medicin vi har fått.

Den här workshopen inspirerar dig att så att du kan gå på egna ceremoniella vandringar och göra ceremonier på egen hand.

Varmt välkommen att uppleva sann naturmagi <3

DETALJERNA

NÄR: Kl 14-17 den 28/4, 26/5 och/eller 30/6 (delta på en, två eller alla tre).

VAR: Nackareservatet vid Bagarmossen, mer info kommer via mail ett par dagar innan workshopen.

PRIS: 570 kr för ett tillfälle (10% rabatt, 513 kr för betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia), 1500 kr för alla tre (1 350 kr för betalande medlemmar), kan betalas med 500 kr/tillfälle (450 kr för betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia).

ANMÄLAN: Swisha till 123 532 20 03, uppge NATURMAGI och mailadress för info när det närmar sig.

Workshop 24/3 & 19/5: Väv fram ditt liv med Årshjulets feminina kraft

Workshop 24/3 & 19/5: Väv fram ditt liv med Årshjulets feminina kraft

Ljuset kommer sakta men säkert tillbaka till våra liv – en ny säsong för tillväxt och skörd har inletts. I två fristående shamanska workshops under våren förbereder vi oss för att på bästa sätt flöda med årshjulet, expandera och växa tillsammans med ljuset, så att vi när hösten kommer kan skörda det vi längtar efter i livet. 

Hur kan du se till att din inre jordmån är den bästa tänkbara för dina drömmars frön? Och hur kan du skapa mer njutning i ditt liv? Det är temat för vårens två fristående shamansk workshops.

24/3 Skapa fertil jord för dina drömmars frön

Vi rensar ogräset i vår inre jordmån så att de frön vi sått kan växa och ge den skörd vi längtar efter. I den här workshopen undersöker vi vad som hindrar att vi får den skörd vi drömmer om och rensar de negativa mönster och tankar som vi behöver lämna bakom oss.

19/5 Låt njutningen ta plats i ditt liv

Njutning är själens språk och när vi njuter stärker vi vår feminina kraft och energi. I den här workshopen utforskar vi vår njutning, hur vi kan njuta mer av livet och oss själva. Vi släpper negativa föreställningar kring att njuta så att vi kan leva mer själsguidat.

 

När vi flödar med Årshjulets feminina kraft tar vi vara på årstidernas inneboende energi och intelligens. I vårens tinande flöde och återvändande ljus gror det vi vill ska växa. I sommaren tar vi emot ljusets medicin som får nära vår sådd. Tidig höst kan vi sedan skörda det vi vävt fram i samklang med naturens cykler och den feminina kraften. 

Med hjälp av shamanska resor och ceremonier, reflektioner, övningar och delningar i den helande cirkeln flödar vi i de här workshoparna med i naturens feminina energi för att kunna väva fram det liv vi längtar efter, med glädje och lätthet.

Du är varmt välkommen att flöda med!

DETALJERNA 

NÄR: 24/3, 19/5, kl 13-17

PLATS: Yogarummet, Björkhagen 24/3 och Ahimsa yogastudio , Bagarmossen 19/5.

PRIS: 750 kr/workshop, 650 kr/workshop om du anmäler dig till återstående två (du kan ändå betala per workshop), 10% rabatt för betalande medlemmar på Tillsammansmedtia.se. Uppge koden vid eventet när du anmäler dig). Te och choklad ingår.

ANMÄLAN: Swisha till 123 532 20 03, uppge mail för info när det närmar sig.