yoga_logo

Yoga, hälsa, relationer, kärlek. Mig och mina projekt. Så. Ungefär det kommer den här bloggen att handla om, och ungefär i den ordningen. Det är också ungefär vad du kan läsa om på den här hemsidan, mitt fina lilla oranga hem på nätet. Kolla gärna runt!

Jag är journalist i grunden och älskar matnyttig journalistik: handfasta råd och tips om hur man kan förenkla sitt liv, förändra vanor, förbättra hälsan. Det tar jag med mig hit till bloggen. Om jag på det sättet kan inspirera bara en enda person att leva i större harmoni med sig själv och sin omvärld så har den här bloggen fyllt sitt syfte.

Jag har långt ifrån alla svar och kämpar själv med vardagens och livets mindre och större frustrationer. Men efter år av terapi, coaching, kurser, böcker, utbildningar, yoga, meditation och djupa samtal har jag samlat på mig många verktyg och klokskaper att ta till för att leva mer harmoniskt, mer i samklang med mitt hjärta. Knepet är att komma ihåg att använda dessa verktyg och klokskaper just när trycket ökar över bröstkorgen och tankarna galopperar iväg på sina tokigheter …  Mer om det en annan dag.

Kärlek och energi till dig.