Yogadagboken, en träningsdagbok för alla yogisar!

Yogadagboken, en tränings- och inspirationsdagbok för alla yogisar.

Yogadagboken har just kommit från tryckeriet. Den blev just så varm, inspirerande och härlig som jag ville.  <3 Vill du ha ett eget ex till jul? Passa på – förläggaren ger 25% rabatt på boken just nu!

Äntligen kom den, Yogadagboken, den första av de två böckerna som jag har ägnat stora delar av hösten åt att skriva. Och jag är så nöjd och glad! Den är så fin! Underbar form av Jessica SunneboKate, och den känns faktiskt sådär skön, tillåtande och inspirerande som jag tänkte mig. Det kan ju vara svårt att få distans till något man jobbat så intensivt med medan man är mitt i det, men nu när jag ser den med nya ögon känner jag det!

Några av de rappa bloggarna har redan plockat upp den. Här skriver träningstidningen Hälsa & fitness yogabloggare Veronica Jäderlund om den – och hon har också en utlottning där tre vinnare vinner ett ex var av den! Även Anna Lissjanis, som driver bloggen Trend&träning, kommer att ha den med i en adventsutlottning på söndag. Håll ögonen öppna!

Och i dag publicerade eko-yoginin Tanja Dyredand ut en helt underbar recension om Yogadagboken på sin jagtid.nu. Kärlek! Dessutom har den härliga sidan alltomyoga.se skrivit en liten artikel om Yogadagboken i dag. Såååå fint!

Boken hör egentligen till vårlistan och har inte hunnit komma ut i den fysiska bokhandeln än. Däremot går den förstås att köpa på Adlibris och Bokus, samt hos några yogastudios runt om i landet. Den går även att beställa i förläggaren Bladh by Bladhs webshop. Där får alla som beställer Yogadagboken 25% rabatt fram till den 16 december! Uppge rabattkoden Julklapp för att ta del av erbjudandet!

Glad och nöjd flyttar jag nu fokus tillbaka till höstens andra bokprojekt: Yoga & Jogga. Snart deadline (kommer i mars) …

Kärlek till er och er dag!