Nu känns verkligen det som att vardagen rullar igång igen, och det är superroligt! Jag har börjat fylla min höst med yogaklasser, föreläsningar och workshops och fortsätter förstås att erbjuda ayurvediska hälsokonsultationer med pulsdiagnostik!

Nyss när jag stod i köket och kokade ghi, mixade mandelmjölk och mognade sesamolja fick jag världens vardagsfeeling. Det kändes som att jag laddade upp för en nystart, och på sätt och vis är det ju verkligen så. Nästa vecka börjar jag jobba igen på Mer Smak, där jag är publisher. Veckan efter det börjar de ordinarie yogaklasserna, och sedan är höstterminen igång med allt vad det innebär. Och jag hoppas att vi ses!

Den här terminen har jag skalat ner antalet vanliga yogaklasser, bland annat för att ha tid och ork att göra allt det andra som jag tycker om. Jag kommer att göra workshops, ge föreläsningar och ayurvediska hälsokonsultationer, och kanske får jag också tid att börja på en ny bok. Några wokshops och en föreläsning är redan inbokade och några till är under planering. Se nedan!

Är du nyfiken på en ayurvedisk konsultation, där jag via pulsdiagnostik känner obalanser och ger livsstils- och kostråd för att optimera hälsan? Läs mer om ayurvediska konsultationer här. Boka en tid kan du göra via mail. Jag erbjuder pulsdiagnoser för 500 kronor (normalpris 1000 kronor, konsultationen tar 75-90 minuter). I min utbildning ingår nämligen feedback från min fina lärare dr Vinay Vora på de 30-50 första konsultationerna. Efter det har jag uppgraderats från diplomerad till certifierad ayurvedisk hälsorådgivare! 🙂 Varmt välkommen med en bokning!

 

Yoga

Kundaliniyoga, onsdag 2 och 9 augusti, 17.15-19.45, Bara Yoga (sommarschema)

Hatha flow, torsdag 3 augusti, 17.30-19, Atmajyoti (sommarschema)

Vinterviksyoga, söndag 13 augusti, 12.13.30, Vinterviken/Bara Yoga (gratis)

Parkyoga, söndag 13 augusti 15.30-16.30, Vasaparken/Atmajyoti (gratis)

Kundaliniyoga, söndagar 17.45-19.15, Bara Yoga (terminskurs, första tillfället 20 augusti)

 

Workshops

Meditation och andning för självkärlek och trygghet, 9 September 14.30-17.30, Atmajyoti

Att älska någon som inte älskar sig själv är som att hälla vatten i ett trasigt glas. Det finns inget som håller kärleken. Om vi inte älskar oss själva kan vi inte heller älska andra, och det finns ingen annan än du själv som kan ge dig denna kärlek. Att älska sig själv är fundamentet till ett fullkomligt liv, men det kan likväl vara en utmaning.

Den här eftermiddagen jobbar vi med kundaliniyogans härliga och effektiva tekniker inom meditation och andning för att öppna våra hjärtan och boosta vår tillit och kärlek till oss själva – och därmed också vår kärlek till alla runtomkring oss.

Vi kommer att varva meditationer med och utan mantran, med och utan rörelser, både stående och sittande, och flera olika andningsövningar. Vi kommer också att göra ett kortare uppvärmande kundaliniyogapass.

Pris: 450 kronor. Läs mer och anmäl dig här.

 

Meditation och andning för att väcka livsandarna, 16 September 14-17, Bara Yoga

Det är få saker som har så omedelbart kraftfull effekt på vår hälsa och lycka som andningsövningar (pranayama) och meditation!

Efter några minuters pranayama syresätts vi till max, mängden ny livsenergi i kroppen har ökat, och energiflödet är i full gång. Vi känner oss genast gladare, piggare och mer vitala. I kombination med den förhöjda närvaro som vi skapar genom meditationens totala fokus skapar vi ett välmående och inre lugn som håller i sig.

Häng med på en eftermiddag där vi med varsamhet och värme väcker våra livsandar till liv inför våren, med hjälp av olika tekniker för andning och meditation hämtade från kundaliniyogans enorma skatt.

Vi värmer upp kropp och själ med ett kundaliniyogapass och varvar sedan under eftermiddagen olika andningsövningar och meditationer, med och utan mantran, för att skapa största möjliga livskraft och glädje. Eftermiddagen avslutas med en längre vila där energierna får integreras i kroppen.

Pris: 450 kronor. Anmäl dig via mail till Bara Yoga.

 

Meditation och andning för energi och vitalitet, 18 November 14-17, Atmajyoti

Upplever du att november är den tyngsta perioden på året? Det är mörkt, det är kallt och vardagen maler på utan avbrott … Det behövs lite extra energi och värme, helt enkelt!

I den här fördjupningen fokuserar vi på att ladda om. Vi gör värmande och stärkande meditationer och andningsövningar från kundaliniyogan, som ökar energiflödet i kroppen, boostar immunförsvaret och gör dig både piggare och ljusare till sinnes.

Vi varvar meditationer med och utan mantran, med och utan rörelser, både stående och sittande, och flera olika andningsövningar. Vi kommer också att göra ett kortare uppvärmande kundaliniyogapass. Varmt välkommen till en eftermiddag med härlig värme och energi!

Pris 450 kronor. Läs mer och anmäl dig här.

 

Föreläsning

Boosta hud, hår och hälsa med naturens näringsbomber, 26 augusti 9.30-10.45, Järna Yogadagar

Om varför du bör göra din hud- och hårprodukter själv, vilka inredienser du kan använda och om hur du gör. Det är nämligen busenkelt att göra sina egna skönhetsprodukter! Det är dessutom roligt, billigt – och helt giftfritt!

I samband med den här föresläningen säljer jag också mina nya böcker Boosta hud & hår med naturens näringsbomber och Boosta din hälsa med naturens superfoods till specialpris.

 

Jag hoppas att vi ses i höst!

Kärlek, Tia